MyZurna.Com Sohbet ve Eğlence Forumlarına hoşgeldiniz.
+ Konuyu Cevapla
Toplam 18 Sayfadan 17. Sayfa BirinciBirinci ... 7 15 16 17 18 SonuncuSonuncu
Toplam 172 sonuçtan 161 ile 170 arasındakiler gösteriliyor.
    Moderator

Teşekkürler
    248
    +REP Puanı
    232
    Asi_KraL GeneraL Asi_KraL GeneraL Asi_KraL GeneraL Asi_KraL GeneraL Asi_KraL GeneraL Asi_KraL GeneraL Asi_KraL GeneraL Asi_KraL GeneraL Asi_KraL GeneraL Asi_KraL GeneraL Asi_KraL GeneraL

Standart Cevap: MyZurna Forum Sohbetleri

Kesinlikle katılıyorum. Oyun köşesi güzel olması gerekli fakat en azından anasayfa da, son yazılan mesajlarda gözükmemesi gerek. Buna bir çözüm varsa bencede uygun olur. Forumda göz önünde bulunan hep oyunlar. Hiç anasayfadan eksik olmuyor. Benim nacizhane fikrim böyle. Takdir Yönetim Kurulunun Değerli Üyelerinindir

Selamlar

Tek Geçerim Bu Alemde Kendimi !

Teşekkürler
    122
    +REP Puanı
    160
    MatMazeL Subay MatMazeL Subay MatMazeL Subay MatMazeL Subay MatMazeL Subay

Forumda kolay kolay eskı konuları guncellememısımdır , hatta hic...Oldugunda da yerıne gore katılımda bulunurum...2 haftadır hıcbır paylasım yada katılımda bulunmuyodum.Bugun ılk defa forum oyunlarını gundeme tasıyarak katılımda bulundum...Bunun arkasına burda bu şikayet yazıldı.

Afedersınız dıyorum.Bu kadar goze batmıssa bu durum onuda yapmam..zaten yoklugumun cokda buyuk bı kayıp oldugunu zannetmıyorum..

tum forum ailesine mutluluklar...
    Konu MatMazeL tarafından (20-01-2012 Saat 23:22 ) değiştirilmiştir.
    Aptallarla Tartışma!...Zira Sizi Gorenler,Aranızdaki Farkı Anlayamayabilirler !...

Super Moderator

Teşekkürler
    282
    +REP Puanı
    500
    sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı

Ben gercekten o kadar guzel konuları okuyamamaktan rahatsızlık duydum ...Uzerıne alınman acıkcası benı uzdu MatMazeL.....Ne ılgısı var goze batmayla anlamadım..
    Konu sadness tarafından (20-01-2012 Saat 23:28 ) değiştirilmiştir.

Sehr-i IsTanbul

Teşekkürler
    48
    +REP Puanı
    161
    SokulluMehmetPasa Çavuş SokulluMehmetPasa Çavuş SokulluMehmetPasa Çavuş

''Sikayet Yazildi'' diyor algilayamamis ne demek istedigini
    Kime ne senin oynadigin oyunlardan neyini sikayet edecekler ? Anlatilmak istenen seyi anlamak icin cabala, ayrica ismin cismin gecmemis sen niye atildin ?

you will never walk alone (Myzurna)

Teşekkürler
    303
    +REP Puanı
    238
    sah_mat MyZurnakoLik sah_mat MyZurnakoLik sah_mat MyZurnakoLik sah_mat MyZurnakoLik sah_mat MyZurnakoLik sah_mat MyZurnakoLik sah_mat MyZurnakoLik sah_mat MyZurnakoLik

Madem herkes sohbet ediyor bende sohbete katılayım kendi fikirlerimle...

Öncelikle dikkatimi çeken durum ortada bir şikayetin olduğu ve bunun savunulduğu
    birincisi şikayet var ise Şikayet Kutusu buradan bildirmek daha doğru.. Buraya yazdıldığına göre şikayet değil daha çok sohbet konusu olarak yazılmış doğal olarakta herkes fikrini söyleyebilir üzerine alınabilir savunabilir demekki algıda yanlışlık yok.
    Evet güzel yazılar oluyor dikkat çeken paylaşımlar ders alınacak yazılar duygulandırcak veya güldürecek yazılar.. Buraya kayıt olduğum günden itibaren bir fiil yazılmış bütün konuları okuyaraktan söylüyorum bunları...

En son konuları zaten okuyan herkes okumuştur yaklaşık 35-40 saat aynı konularda en son mesajlarda kaldı daha öncesi bu durum için de kaybolma kısmına gelince eğer iyi bir forum kullanıcısı yada okuyucusu iseniz sadece ana sayfadaki son mesajlar kısmını değilde Myzurna.com forumları başlıklarının yanında o konuya atılan en son mesajları açılan en son konuları takip edersiniz böylelikle bir kaybınız olmaz.(Eğer gerçekten takip etmek konuları kaçırmamak istiyorsanız sizin için iyi bir yöntem)

Gelelim oyunlar bölümüne...
    Saçmasapan tabirine kesinlikle katılmıyorum sonuç olarak zevkler ve renkler tartışılmaz. Eğer böyle bir düşünce varsa madem neden oyun bölümü var kaldırılsın. Sizin yazılarınız ve paylaşımlarınız başkası tarafından dikkat çekmiyor olabilir belki de kişi sadece oyun oynamak istiyordur. (Örneğin ; Mete_ nickli kullanıcının sadece bir konu üzerinde yorum yapması mesaj yazması demekki başka konularla ilgilenmiyor dikkatini çekmiyor diyebiliriz.) Bu yüzden bu tartışılan konu bana biraz kısıtlama gibi geldi.
    O şekilde düşünen arkadaşlara bu yüzden katılmıyorum.

Çok yakın bir tarihte burda yine oyun konuları böyleydi. Son mesajlarda hep oyunlar vardı ama o zaman böyle sıkıntılar yoktu demek ki paylaşımlarınız yoktu ben de paylaşım yapıyordum o sıralar onlarda belkide okunmadan gidiyordu , bilemem fakat hiç bir zaman böyle bir ithamda bulunmadım... Sonuç olarak herkes hoşlandığı şeyi yapar.

Şuna değinmeden de edemicem eski tarihten beri burda olan kişiler o kadar zamandan beri forumda aktif olmayanlar nasıl olurda böyle şeyler hakkında yorum yapar... Önce gereğini yapıp sonra yorumunu yapmalıyız.

Şahsi fikirlerim bundan ibarettir eğer bu yazılanlardan bir karar alınacaksada (genel olarak) saygı duyarız...
    Hani çocukken,mahallede top oynarken ; çok iyi oynayan çocuk söyler ya.. SİZ HEPİNİZ BEN TEK..İşte aynen öyle...

Super Moderator

Teşekkürler
    282
    +REP Puanı
    500
    sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı

Sunu goruyorum kı hersey bır olay oluyor...En ıyısı susmak..Ben senın kadar forum kurallarını bılmıyor olabırım sah_mat....Sıkayet kutusymus bılmem neymıs..Bu 1
    Ayrıca sikayet yazsamda amacım sıkeyet degıldı.Duydugum rahatsızlıktı..Bu 2
    Iyı bır forum takıpcısıyım..Konularıda bulabılıyorum.Ama sızler gıbı genc olmadıgım ıcın arayıp yorulmak da ıstemıyorum.Bu 3
    Forumun amacının da kolay bulma yada yararlı seyler paylasılıyor olması degıl mıdır ? Ben kımseyı sorgulamıyorum...Ayrıca aktıf olmama demek yorum yapma hakkının olmaması demek de degıldır..Acıkcası bu sekılde forumda aktıf olacaksam,hıc olmayayım daha ıyı... Zaten bıze gore degıl forum..Sız genclere yonelık...1000 den kaca kadar gerı dustunuz?

7. Bu Yazı İçin 2 Kullanıcımız sadness Üyemize Teşekkür Etti... İşte Teşekkür Edenler :

SokulluMehmetPasa (22-01-2012), Suskun_Kral (21-01-2012)

Moderator

Teşekkürler
    248
    +REP Puanı
    232
    Asi_KraL GeneraL Asi_KraL GeneraL Asi_KraL GeneraL Asi_KraL GeneraL Asi_KraL GeneraL Asi_KraL GeneraL Asi_KraL GeneraL Asi_KraL GeneraL Asi_KraL GeneraL Asi_KraL GeneraL Asi_KraL GeneraL

ben hala sadness'e katılıyorum. Burda belirtilmek istenen, herkesin oyuna ayırdığı vakit yada ilgi değil. Sadece forum oyunları son yazılan mesajlar gibi ayrı bir bölümde olsun. Bu şahsi çıkarlar değil forum için iyi bir karar.
    Oyun bölümünden şikayet ettiğini sannmıyorum kimsenin. O forum oyunlarında sadness, sah_mat, asi_kral, vs vs forum en aktif kullanıcılarıi, ara sıra gelen kullanıcılar, myzurna sohbetten gelen kullanıcılar kısaca bütüm myzurna ailesi o forum oyunlarından hoşlanıyor. Ben mesela oyunlara yazmayı seviyorum.
    Oyunların kaldırılması gibi bi durum olursa da çok üzülürüm.
    Ve sah_mat yazdıkların gerçekten kırıcı bunuda bil. sadnessin yazdıklarında genel forum için iyi olabilecek birşeyler varken, sen resmen kendini rahatsız eden kullanıcılara laf sokmuşsun. Yok uzun zamandır aktif olmayan kullanıcılar simdi gelmeye basladılar öyle birşeye hakkı yok falan mı demek istiyorsun onuda tam anlamadım. Burası bir aileyse bu aile en iyi konuma nasıl gelecekce biz hepimiz bununla mükellefiz. Sen daha çok konu paylaşırsın. ben daha cok okurum. bunlar hep örnek. kimseyi yargılayamazsın. Konu çok farklı yerlere çekilmeden bence kapansın. Ortada bir sorun yok.

Bu konuya sadece KaraBasan çıkıp diyecekki arkadaşlar sistem bu şekilde devam edecek, yada oyun bölümüyle ilgili neler yapabiliriz diye soracak. bu kadar.

Maksadım kimseyi kırmak üzmek de değil konuşmalarım şikayet gibi de aLgıLanmasın.

Selamlar

9. Bu Yazı İçin 3 Kullanıcımız Asi_KraL Üyemize Teşekkür Etti... İşte Teşekkür Edenler :

SokulluMehmetPasa (22-01-2012), Suskun_Kral (21-01-2012), ZümRA (21-01-2012)

Administrator

Teşekkürler
    419
    +REP Puanı
    500
    KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL

Düzenlenebilir bunlar niye birbirinizi yiyosunuz hiç mi üşenmediniz o kadar yazı yazarken
    Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız , ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür.
    Ama ipe her dokunuşunuzda , canınızı acıtan tek nokta , yine o düğümdür.

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

.(¯*•๑۩۞۩: F E N E R B A H Ç E :۩۞۩๑•*¯)

1999 -2012
    aL_PaciNo - KarabasaN

Administrator

Teşekkürler
    419
    +REP Puanı
    500
    KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL

Tartışma mesajları Silindi...

Hiç kimsenin kimseyle Tartışma zorunluluğu yok. Ortaya biri sitem ettiyse siteminn içindeki öneriyi tartışmak gerek. Muhattap olmayın diyorum. Muhattap olunan ilk konuda özellikle adminin tavrı hiç yönetici tavrına benzemiyor. Bazen Bakıyorum Birbirlerini ima edecek şekilde mesajlar görüyorum her iki taraftan da. Ortamı germeyi çok mu seviyosunuz onuda anlamıyorum.

Her Muhattap olduğunuz Konuda birbirinize Laf sokmak zorunda değilsiniz yada her sevmediğimiz kişiyle zıtlaşmak zorunda değiliz. Forum kullanıcısı olan herkesin bu konu hakkında görüş bildirme hakkı var ama kimsenin kişileri muhattap alma lüxü yok... Tartışma tartışma diyoruz da oda kötü bişey değil aslında ama biz tartışmasınıyı da bilmiyoruz tartışma sınırlarını da.

Birini Seversin, Sevmezsin. Bu Bizi ilgilendirmez Ancak Saygı duymak zorundasınız. Saygı sınırı aşılınca, Mevzunun artık kişileşmesi söz konusu oluyor. bu mevzu sadece bizi değil forum kullanıcılarınıda rahatsız etmeye başladı

Bu Konu Hakkındaki Son mesajım Kimse Benden Taraf olmamı beklemesin. Çünkü Sorunlarınız Özel Sorunlar. Ya içinizde çözün ya da muhattap olmayın. başka ne diyebilirim ki.
    Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız , ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür.
    Ama ipe her dokunuşunuzda , canınızı acıtan tek nokta , yine o düğümdür.

.(¯*•๑۩۞۩: F E N E R B A H Ç E :۩۞۩๑•*¯)

1999 -2012
    aL_PaciNo - KarabasaN

Sehr-i IsTanbul

Teşekkürler
    48
    +REP Puanı
    161
    SokulluMehmetPasa Çavuş SokulluMehmetPasa Çavuş SokulluMehmetPasa Çavuş

Kusura bakma KarabasaN demekten bir hal oldum seni zor durumda birakmam istemem özümde ama oluyor iste..
    Neyse artik muhatap olmam uzayip gider aksi halde..

Elestiri manasinda söyleyeyim ben Moderatörlerin üsluplarina dikkat etmeleri konusunda gerekiyor ise uyarilmalarini rica ediyorum .. Burasi forum sokak agzi yazilip cizilmesi hos olmuyor..

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)