Kesin yasaklansın diye bir şey söylenmedi ki,detaylı bilgi almak amacı ile yazılmış bir yazıydı.

Yasaklanmasını İstediğiniz Kelimeler Samimiyetten Ötürü Kullanılması istenilen Örnek Kelimeler. Bu Şekilde Olası Yaptırım Kanal Muhabbetini Ters Yönde Etkileyeceği gibi, Userin Kimseyle Samimi Konuşmasını İstemiyoruz Gibi Bir Anlamda Çıkarabilir Kullanıcı. 8 Yıllık IRC Tecrübeme Dayanarak Diyorum ki Yaptırım Uygulandığınıda Gördüm. Kuralın ihlali Yapan İyi Niyetli Kişi Çok Olduğu Gibi Bu Kişilerin Banlanmasına Sebep Oldu. Kaldıki Burda Karşı Kullanıcı Kullanılmasını İstemediğinde Yönetici Zaten Müdahele Edebilir.
Merak Ediyorum Yöneticilerimiz Neden Sürekli Yasak'tan Yana![]()
Konu KarabasaN tarafından (06-08-2008 Saat 13:41 ) değiştirilmiştir.

Kesin yasaklansın diye bir şey söylenmedi ki,detaylı bilgi almak amacı ile yazılmış bir yazıydı.
KarabasaN (07-08-2008)

YaLIN (07-08-2008)
Mümkünse Kız/Kızlar kelimeleri kanalda görünmesin artık her gelen kanalda kız yokmu kızlar nerdesiniz..Adamlar ne yediriyorlarsa
Gerçi Kızmak/Kızıyorum vs. kelimelerine engel teşkil edermi bilemiyorum..
Konu SouL tarafından (15-11-2008 Saat 21:13 ) değiştirilmiştir.
ultrAslan

ama her giren oyle diyor
ne yapmak gerek o zman
< SeNiNLe öLe[sie] <

Prim alamiyorlar diye görsel kirlilige izin vermek ne kadar dogru tartisilir![]()
Pervâne şem’ini uyandıramaz.
Başta sevda kalbde nâr olmayınca!!!
O KeLime YasakLanamaz Çünkü KuLLanıcı İsmindede KuLLanıLıyor ..

Ah evet su isimler zaten yasaklamalarini beklemiyoruz.Bir fikirdi bizimkisi .O isimler olmasa kanal nasil prim yapar oda tartisilir zaten![]()
Pervâne şem’ini uyandıramaz.
Başta sevda kalbde nâr olmayınca!!!

Biz bundan prim sağlıyoruz düşüncesi oluşucak şimdikomik...
İstek aslında güzel bir düşünce fakat mümkünatı yok kız ve kızlar kelimesini yasaklarsak bir çok cümle filtreye takılıcak. Bu şuna benzer kızları rahatsız eden tipler var dışarıda ee o zaman kızlar evde otursun çıkmasın dışarı.
Milletin ağzını bağlayamayız. Küfür vb şeyler olsa tamam yasaklayalım ama bu kelimeler bi çok normal cümlede geçen kelimeler. Bunu yasaklarsak bi çok şeyi yasaklamamız gerekecek.
Hayatta belli yazılı kuralların dışında yazılı olmayan kurallarda mevcut amacım bunu anlatmaktı. Kız/Kızlar olayıda bu yazılı olmayan kurallar gibi insana kalmış.
ClubmiX (16-11-2008)
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)