O'na söylemek istediklerimizi bir mekanda konuşalım istedim.
Sevginizi aşkınızı hissiyatınızı dökün inş. buyrun.
O ne güzel bir varlıktır ki - şairin dediği gibi - kelimeler arasına O (sav) giriverince kelimeler gözyaşı gibi kristalleşip en güzel çiçekten daha güzel oluyorlar..
ÜMMETİM diyeceğin zümreye kabul et Ya Resulullah..
amin

Yeryüzünde Hiç Bir Beşer Hz.Muhammed Kadar Sevilmedi ! Ve Yüryüznde Hiç Bir İnsan Kıyamete Kadar Hz.Muhammed Kadar Sevilmeyecek. Salat Ve Selam Olsun Sevgiliye...

Denizlerin Yüzbinlerce Dalgaları Kadar Salat Hz. Muhammedin Ruhuna Miskler Gibi Yağsın !
Kara Bulutlardan Dağlara İnen Yağmurlar Gibi Yüzlerce Selam
ALLAH'ın Yanında Yüksek Habibullaha Olsun
Misk Ve Amber Dolu Bu Temiz Salatı Eminler Şahı Resulullahın Alnına Bahar Yağmuru Gibi Düşsün
Her Ne Kadar Bahar Tayfunları Varsa Hepsi Hz. Amhedin Ruhunua Nur Olarak İnsin
Sonrada Onun Ehline Olsun
YüzBinlerce İlahi Denizler Semada Ve Arşta Bütün Melekler Taç Sahibi Habibullahı Metih Ve Sela Etsinler
YüzBinlerce İlahi Denizleri Enbiyalar Resulune Ve Sonra Ehli Aba İle Ashap Ve Yaranına Olsun Yine Hz. Resulun Ehli Üzerine Olsun Yarabbi.
EmRe (27-06-2009)

Sana Salavatu Şerife Getirmenin Hazzı İle Bahtiyarız Ya Resuallah
Senin İçin Hiç Bire Şey Yapamıyorum Ama Kalbimin Derinliklerinde Olan Muhabbetinle
Seni Anlayabildiğim Kadar Seni Hissedebildiğim Kadar Seni Kendi Alemimde Tasaffur Edebildiğim Kadar Seviyorum.
Ey ALLAH'ın Resulu Güzel Günlerde, Mübarek Gecelerde, Günün Belirli Vakitlerinde Salavatu Şerifeler Getirerek. Sana Taaaa Uzaklara Medine-i Münevverene Kadar Arkası Arkasına Bağladığım Salavatu Şerifelerle Seni Anıyorum Ey ALLAH'ın Resulu
Sana Laik Bir Ümmet Değilim Biliyorum Ama Yapabildiğim Tek Şey Seni AnabiLmek
Seni Anarken Gözlerimden Yaşlar Dökebilmek Seni Kalbimin İçerisinde Hissedebilmek İstiyorum Ama Laik Değilim Biliyorum Senin Sevgini Kalbime Koyan Yüce ALLAH'a Binlerce Defa Şükür Ve Hamd Ediyorum..
Seni Göremedim Seni Duyamadım Uzattığım Zaman Ellerimi Sana Dokunamadım Hissedemedim Ama Ya Resulallah Seni Seviyor Seviyor Seviyor Seviyor ÖZLÜYORUM
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EmRe (27-06-2009)

Allah ve melekleri Peygambere salât ederler. Ey iman edenler, siz de ona salât edin ve tam bir teslimiyetle selâm verin. (Ahzab Suresi,56)
EmRe (27-06-2009)
Cevap: RESUL Aşkına Yazın ! Buyrun. Ne hissediyorsanız...
--------------------------------------------------------------------------------
Ey Merhametliler Merhametlisi Olan ALLAHIM
ALLAHIM Efendimiz Muhammede Slat Edenlerin Sayısınca Salat Eyle
Salat Etmeyenlerin Sayısınca Salat Eyle
ALLAHIM Efendimiz Muhammede Kendisine Salat Okumamızı Emrettiğin Salat Gibi Salat Eyle Efendimiz Muhammede Nasıl Salat Edimesini İstiyorsan O Şekilde Salat Eyle

Ey ALLAH
Ey ALLAH
Ey ALLAH
Ey ALLAH
Ey ALLAH
Ey ALLAH
Ey ALLAH
Ey ALLAH
Ey ALLAH
Ey ALLAH
Ey ALLAH
Ey VeduD
ALLAH'ım Efendimiz Ve Gönül Sultanımız Muhammed'e Yağan Yağmur Taneleri Sayısınca Salat Eyle
ALLAH'ım Ezeli İlminle Bildiğin Şeyler Sayısınca Efendimiz Ve Gönül Sultanımız Muhammed'e Salat Eyle
ALLAH'ım Kuran-ı Kerimde Zikredilen Şeyler Sayısınca Efendimiz Ve Gönül Sultanımız Muhammed'e Salat Eyle
ALLAH'ım Kudretinin Nüfuz Ettiği Şeyler Sayısınca Efendimiz Ve Gönül Sultanımız Muhammed'e Salat Eyle
ALLAH'ım Efendimiz Ve Gönül Sultanımız Muhammed'e İradenin Tahsis Ettiği Şeyler Sayısınca Salat Eyle
EmRe (27-06-2009)
Mete_ (10-06-2009)
Bütün maddi ve manevi sevgi ve bağların hepsi, gerçekte Allah'ı sevmek ve bilmektir.
Gerçek aşığa aşktan başka her şey haramdır.
İnsan birine aşık olduğu zaman ne zilletlere katlanır! Sevgilisine kavuşmak için her şeyini feda eder. Aşık için de Peygamber'in ve Allah'ın aşkı bundan aşağımıdır?
Aşıkla maşuk arasında tam bir teklifsizlik bulunması ne güzel şeydir!
İnsan her zaman göremediği, işitemediği ve düşünemediği bir şeye aşıktır. Mecnun Leyla'nın hayaline aşıktır. Mecazi bir sevginin hayali ona böyle bir tesir yaparsa, gerçek sevgilinin aşığa kuvvet, kudret bağışlamasına hayret etmemek gerekir.
Suret aşkın fer'idir; çünkü aşk olmadan suretin değeri yoktur. Aşk, sureti meydana getirir.
Allah aşkı ve muhabbeti her şeyin içinde vardır. İnsan kendisini yaratanı nasıl sevmeyebilir? Bu sevgi onun özündedir; fakat bir takım engeller bunu duymasına mani olur. Her şeyin sonu O'na varır. Yani artık insan her şeyi Allah için sever, başkası için O'nun talebinde bulunur ve bu aşk böylece Allah'da nihayetlenirse, sonunda Allah'ın zatını da bulur.
Ahiret de, Hakk da, dostluk ve muhabbette gizlidir.
Aslolan sevmektir. İnsan kendisinde bu hissi duyunca, onu arttırmak için çalışmalıdır.
Vücutlarımız bir kovan gibidir; bu kovanın balı ve mumu da Allah aşkıdır

Sen kalbimin içinde tatlı sevgisin
Seni çok özledim ya rasuallah ne olur bizi sensiz bırakma ya rasulallah
sensiz biz ne yaparız gönüllerimize sevgi olup yüreğimize yağmur olup yağ yarasuallah
biliyorum sen varsın sen ölemessin bir şehit bile ölmezkenBen sana nasıl öldü derim
yaşıyorsun aramızdasın..
Şefatine muhtacız yarasuallah
duysun bu alem sesimi duysun 20.ci yüzyıl sesimi
dünya nüfusunun tümü 7.5 milyar insan duy sesimi
sana sevdalıyım ya rasulallah
Güzel ALLAHIM Seni Hamd ile tesbih ederim senin sevgin 1.ci sırada
bana peygamberimi ne kadar çok sevdirdin böyle sana şükür ve hamd etmiyeyimde kime edeyim
onu bir alem sevdi benim gibi bir garip sevmiş çok mu ...
AmA Düşünüyorumda ben bu alemden gittiğim zaman mahşer meydanında hesaplar görülürken
bana sen kimsin derlerse kimse bana sahip çıkmassa korkudan titrerse bedenim Sen yetiş Güzel ALLAH'ım .. çünkü ben sevdalıyım senin sevin dediklerine
Sevdalıyım Kuranı kerime
Sevdalıyım Peygamberime
VE O AN GELSE O AN sen demiştinki ben sizi abdest aldığınız uzuvlarınızdan tanıyacağım o abdest alınan elleriniz ayaklarınız yüzünüz bir nur gibi parlayacak
Ben namazımı kılıyorum yarasulallah ama Rabbim katında ne kadar değer görülür bilmiyorum ne kadar beni korur onuda bilmiyorum ?
VE BİR AN OLSA SENİNLE GÖZ GÖZE GELSEM ACABA BANA GÜLÜMSERMİSİN SÖYLE YA RASULALLAH EĞER BENİ TANIMADAN GEÇİP GİDERSEN !!!!! BEN NE OLURUM YARUSLALLAH !! NE OLURUM SÖYLE YARASUALLAH
BELKİDE GÖZYAŞLARI İÇİNDE YAZDIĞIM BU SATIRLAR AMEL DEFTERİMDE KARŞIMA ÇIKAR VE SEN BANA BİR TEBESSÜM GÖNDERSEN BANA HAYTIMDA ARZULADIKLARIM ARASINDA EN GÜZELİNİ VERMİŞ OLACAKSIN
BUNA İNAIYORUM SEN DEDİNKİ KİŞİ SEVDİĞİ İLE BERABERDİR ..
ÖYLE HERZMAN ÜMİTVAR OLACAĞIM BEN SEVGİLİ !! BU ÖZLEMLE YANIP TUTUŞUYORUM
ALLAHIM MERHAMET ET BİZE BAĞIŞLA BİZİ BİZİM SENDEN BAŞKA KİMSEMİZ YOK SAHİBMİZ EŞSİZ YARATICIMIZ SENSİN MERHAMET ET ALLAHIM MERHAMET ET RAHMETİNE MUHTACIM
GÜZEL ALLAHIM SEVGİLİNE HABİBİNE SELAMLARIMI İLET BİNLER SALAT BİNLER SELAM OLSUN ONA 18 BİN ALEMİN SULTANINA
EmRe (27-06-2009)
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)