MyZurna.Com Sohbet ve Eğlence Forumlarına hoşgeldiniz.
+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 19 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
    Administrator

Teşekkürler
    419
    +REP Puanı
    500
    KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL

Standart MyZurna.Com ~ Since 2006

Yasaklar... Yasaklar... Yasaklar...

Yılmak Yok...

Pes Etmek Yok...

IRC'e Eskimiş... umurumuzda mı ?

Forum Artık Eskisi Kadar Rağbet Görmüyor.... Banane ?

Falanca Site Açmış... Hayırlı Olsun.

Facebook var Artık... Ne bok varsa var...

5 Yıllık Yayın Hayatımız Doldu... Yasaklara Rağmen MyZurna.Com 5. Yıl Hatrına 2017 Yılına Kadar yani 5 yıl daha Domain Kullanım Hakkının Süresini Uzattık.

Kim Ne derse Nereye Giderse Gitsin Biz Burdayız... Eskisi Gibi Aynı Duygularla... Aynı İnat ve Aynı Kırgınlıklarla İlk Günkü Hedefimizle İlerliyoruz...

Duymayan Duysun Biz Burdayız !

Kilit Vuran Onca Siteye Rağmen Kilit Vurmuyoruz ! Kapatmıyoruz... !

Vereceğimiz Rahatsızlıktan Ötürüde Özür Dilemiyoruz

Bazen Soruyolar Niye Nasıl Kurdunuz Diye... Onuda Anlatayım.

5 Yıl Önce 2 Kişinin İnat ve Kızgınlık Birazda Kırgınlıkla Açtığı Siteydik... Dostlarımızın Büyük Fedekarlıkları ve "Resst"leride oldu... HaViN'in kurduğu MyZurna.Com Bugün 5 Yılını Dolduracak ve Önümüzdeki 5 Yılada Umutla Bakıyoruz.

Herkesin Bir Emeği Oldu Mutlaka... RuLeT gibi... Unutamayacağımız Dostlarımız Geçti Bu Sayfalardan...

Santino & TRuVa'yı Her ne kadar Hayat Şartları Aramızdan Ayırsada Geçmişin Tozlu Sayfalarında yaptıklarıyla Asla Unutmayacağız...

En Önemlisi NeM'i tanıdık her ne kadar bize sitem edip aramızda olmasada... Sevdik kendisini Bir Emektarımız olarak... Onu Andığımız zaman Hercen_ce yide tebessümle hatırlıyoruz...

bizler Arada mutombo'nun ayyaşlıklarına güldük...

Bazen PentagraM Bir Geyik Konusu Açsa Diye Bekledik...

SaGNaK & MeYRiK AlaTurka mara_bulge gibi dostlarımızda oldu bizim...

Eylul108'in Şiirlerini Hangimiz okumadı ki ? Tabii SeRpiL'i de unutmamak gerek... yalnız o sadece kendi şiirlerini yazardı...

Haa Birde Bizim HazaL'ımız vardı... Herkes Merak Ederlerdi Kim bu diye... Tabii ki Sevgi'den önceki Koruma Botumuzdan bahsediyorum... HaViN'in Minik Kızının adıydı... İsmi değiştirme amacımızda botlara bile küfür edecek zihniyetteki insanların olmasıydı. HaViN'i rencide etmemesi için değiştirmiştik. Her neyse ozamanlar minik bir kız olsada bugünlerde Liseye adım atacak yaşa gelmiştir kendisi... Umuyorum Çok Başarılı bir Öğrenci olur bizleri Gururlandırır...

Sadness var İyilik meleğimiz... Kendisi bizi yağmurlu (baran'lı ) bir günde tanısada her sıkıntımızda yanımızda oldu.

Bugün MyZurna IRC'ye girerseniz BuLuT'un birine takıldığı için Gülüşmelerini duyarsınız yada tuli'nin gördüğü yanlışlıklar için sitemlerini... Belki StormaN'ın tartışmalarına bile denk gelebilirsiniz. Belkide CheLiski gider yapar size... Şirinlerdeki gibi belki uslu bir çocuk olabilirseniz YALIN'ı bile görebilirsiniz...

Forum'da gezdiğiniz bir çok yerde ReQuesT'in emeğini görürsünüz... Biz ona sitem ettiğimiz için darılsada Severiz kendisini... Tabi onun birde kardeşi DeSoLaTiOn unutmamak gerek iyi grafikleriyle en önemlisi iyi niyetleriyle bize katkı sağladılar...

Hop bu kadar yazdık SouL'u unuttuk sanmayın. SouL Sözüm ona Ares Koyu Bir Galatasaraylı olarak Sevdiğim nadir insanlardan. Dertleşmek için bile aranır. Her ne kadar kendi derdi bizden çok olsada ilgilenir yine dinler bizi...

En zor günlerimizde yanımızda olan SevaL hanım vardı... birde onun garip şekilde kaybolup sonra tekrar gelişleri... Şu ara Hala kayıp. umuyoruz iyidir ve iyi dileklerimizi duyuyodur

Seth yani SokulluMehmetPasa taaa isviçrelerden aramızda tam bir türk sevdalısı kardeşimiz yıllar geçsede bozulmayacak bir tükçesi var. haaa birde DJ gibi konuşur kendisi

aLiaS - MaRDuK ve Tabii ki Princes_of_rain var birde sayfalarımızdan geçen Burda princess_of_rain'e ayrı bir yer açayım 7 yıldan fazladır mazimiz... Karneleri ne kadar iyi olsada bizce "0" ları boldu onun... arada görürdük cadılıklarıyla aramızda... benden duymuş olmayın halada öyledir kendisi...

Aramızdan ayrılanları anarken yenileride saymamak olmaz...

Susku_Kral her ne kadar kral olsada bize paşa der. Bulunduğu yörenin mertliğini taşır üstünde...

sah_mat es geçemiyeceğimiz kadar iyi niyetlerini gösterdi bize...

Birde ZümRa İkizlerin annesi... ALLAH sevdiği kuluna rahmetini fazla fazla verirmiş

Daha Sözü Uzatmaya Gerek varmı... Hepsi Anlatılmaz Ancak Yaşanırdı... İşte Mazimizdeki Güzel İnsanlar...

RauL, EcReN, DoLuNaY, CeMre, Escape (Esc), DersimLi, LeGoLaS, MatMazeL, ~By_GökaLp~ , SuskuN, BaRRaCuDa, KeReM( DoKToR), MEZARCI(EmRe), Cirkin~Betis, CaSPeR , HaYaTa, KareAS, Sehzade(T£XaS ), RoMeO, NAZZZ, mC(EsRaR), RaDiKaL(ConqueroR ), Jason-Statham, Nu_MetaL, GuitarisT, nazli_m, Akdeniz, Akrep_Kral, ALEV ERDEM (^^ALEV^^), ANDROMEDA, AngeL, LOIS, asi_genc, Asi_KraL, ^^NiL^^ , DarkAngel , LaViNia, NuKLeeR_DeVa , Turkiyem, ExSeLanS, DeLiOp, TranceqirL , deli_dumrul, KaDeRiM, Gicik_Kiz, Reina, mert_55, milkshake EsRam, ebruu, TaM{1}ManYaq , MyS^ , Death, mutenevviya , FrankenstaiN, BIRCAN, AsLi , iReM, Lauri , murat_24 , SILA_ , birzamanlar07, DeDe, _pEtEk_ , turNa, bashac, duygusuz, Mermaid, perseus, aŞiL, markuschLz, azra, Butterfly , BeDaLiZa, AYBÜKEMM, ciNNet, İnci, FedEx, Mete_ , SearJean, CLubmix(cLuBmiX_CocO ), eDDa, __duquu__ , denizce , karçiçeği_m , --qeDyy-- , uFcKLıK , ^^MaTKaP^^ , CN , adLer , maynoki , melis, KaRa__ZuLüM, HerdeM, Dread, Nehir, hulya675 , _prencess_ , civciv, DjsRoe , Elijah, _burcu_ , eda, psychopath_girl, Gladio, Gladio, MuaMMa, ozgurcee, proxima, KarL, NiKe, M€LİK€_60, KabaSakaL, sus-kun, Tugce, DemiR, asi_genc, monalisa, BİRİNDAR, BoRaN.17, _tK_, Lowe , zebani , _dE_ , DarkCLuB, BraiN , tetrarhis , KeoPs , uLtrAsLan[LakerS] , BüYüKBaBa, melissashekerim, eCe , _pK_, icimdekideniz, Pc-CoPaT , casper1016, nazlıkız, omur, ukyo29 , hatiram-yeter , Mc.CLaT , umud (cagdas_ss), cadi_kiz , Kazuya, iskender , MASTER , ferdi_344 , Yalı Çapkını , GeCeCi , JiN , SoN, iLKeR, FURİOUS , melda , Sonix , SkuLL , ilayda , zdenik_senkerik meLek_im, KaRaMSaR21 , artemiss , SevimLy , barana , TUTUKLUM, ISIL, AySHe , CaYLaK__ , GS-UA, edcan , UsTa, _zB_ , _zB_ , NuKLeeR , nazz, ElviraMontana , meyra , sidar , JoSeCuerVo , siLver_xorax , islam , YoLDaSIM, DarksouL , brskdkybrdncksyk , DarkLord , DarkLord , tarkan453, OnuR , pcKopat , sergenn , sevdalı_kız, MİSKİN , JackDanieLs , uyuz_kiz17 , Tiesto Fun , !!! By BiLiNMeZ !!! , aşil_34 , wish_u_were_here , ImPheaTus , the crow , gamze_ , Kırarım , esmerce , sago..19 , €thiCheT, CaranfiL , Supporters, gönül , Supporters , gönül, Keops__ , YaRaLı YiGiT , esra24, asi_prens , FERGİE , SaHRa, cimcime, DeliYureK , Roosle , BEKO , Efsane, *HerCai* , su-perisi , figenn, Uslanmaz, SpartaqusS , RzEd@@ , sinancan , EkSeLaNS , canpolat517 , Yaqmur, Emeraldd , CaDi, sade_su , KüLkediSi , esmerlady , EroiN , tadess , sense-i , αя†іѕs , baktery34 , princeofdream metallica_forever , PETEK, serseri_kız , GReDdy, MecHuL, yUKo, ProsTers, oCRaCy, inci_perisi, DJ•MEDDAH , DEVILnEvErCRiES , Cananim, BoZo , kusursuz_Eddy eXLove, SeLenGa, tosun_pasa , hayta_ , KAoS , _^OwEn^_ , Tugba , Lucifer , BeSiktaS_Jk ,_nisanur_ , mineminicik, Gunesin_kizi HeJin, Dj-CLaSSiC , CaRBeRuS , PASCAL, PuSaT , Derwish

İnanın İsimlerini Yazarken Yorulmadım. Anımsadım Özledim, Üzüldüm, Merak Ettim ama İstisnasız Hepsi İçin İyi Niyetlerimi Gönderdim... Bir Çoğunu Listeye Alamamızın sebebi Zaman kısıntısı Hepsine Canı Yürekten Teşekkür Ediyorum... İyi ki Vardınız... İyi ki Aramızda Bulundunuz... Bizleri Mutlu Ettiniz... Aramızda Olsanızda, Olmasanızda Bize Kızsanızda, Küssenizde Bizler Sizleri Hep iyi anımsayacağız... ve Hep iyi niyetlerimiz Sizinle Olacak. Hep Mutlu Kalın...

MyZurna.Com ~ Since 2006

Bir Arşiv Görüntüsü Ekleyim İlk Açıldığımızda Sitemizin Hali Şu Şekildeydi....

Bugün Binlerce Kişiye Ulaştığımızı Düşünüyorum.
    Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız , ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür.
    Ama ipe her dokunuşunuzda , canınızı acıtan tek nokta , yine o düğümdür.

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

.(¯*•๑۩۞۩: F E N E R B A H Ç E :۩۞۩๑•*¯)

1999 -2012
    aL_PaciNo - KarabasaN

2. Bu Yazı İçin 14 Kullanıcımız KarabasaN Üyemize Teşekkür Etti... İşte Teşekkür Edenler :

BaRRaCuDa (09-10-2011), BuLuT (08-10-2011), DoKToR (09-10-2011), Gicik_Kiz (09-10-2011), HaYaTa (13-02-2012), NeM (01-02-2012), RuLeT (12-02-2012), sah_mat (09-10-2011), SeRpiL (09-10-2011), SokulluMehmetPasa (08-10-2011), SouL (08-10-2011), Suskun_Kral (08-10-2011), TonyMontana (09-10-2011), ZümRA (10-10-2011)

MyZurna Üyesi

Teşekkürler
    32
    +REP Puanı
    209
    BuLuT Teğmen BuLuT Teğmen BuLuT Teğmen BuLuT Teğmen BuLuT Teğmen BuLuT Teğmen

Standart Cevap: MyZurna.Com ~ Since 2006

Çok Güzel Bir Yazı Olmuş, Yürekten Ve Hissedilerek
    5 Yılımızı Doldurduk Ve En Az 2017'ye Kadar Daha Çok Yolumuz Var Gibi Gözüküyor.
    Çok İnsan Geldi Geçti... Kırgınlıklarımızda Oldu, Mutluluklarımızda... Ama En Önemlisi Bir Aile Olduk Bir Burada. Çok Büyük Bir Çatı Altında Herşeyi Birlikte Yaşayarak.
    Meraklımızda Oldu Çalışkanımızda, Şımarığımız, Gevezemiz, Güzelimiz Çirkinimiz Bir Çok Dostumuz oldu... Ama En Önemlisi Her Birimiz Diğerimizi Tamamlamasını Bildik.
    Şu An Ben Bu Yazıyı Okuduğumda Nasıl Mutlu Oluyorsam. Burda Olan Hatta Olmayan Arkadaşlarımızda Bir Gün Hatırlarda Bi Girip Bakarlarsa... En Azından Bir Tebessüm Ederler Eminim
    Çünkü Bu Büyük Sınıfta Hepimiz Bir Sıranın Üzerine Adımızı Kazımışızdır. Hepimizin Bir Yerinde Unutamayacağı Bir Anısı Olmuştur Bu Büyük Ailenin.
    Bu Konuya Bakmadan Önce Bir Söyleşi Okumuştum Ruletle,
    Şöyle Diyor;
    <MyZurna> Kurucu Tayfa Hiçbir zaman Unutulmaz yanlışmıyım
    <RuLeT> Oyle tabiki ama herkes genel de gelip gecici kalici olan kurucular ve hatirlayanlar da kurucular olacaktir.

Bende Buna İstinaden Birşeyler Vermekten Çok Almak İstediğimiz Kimi Zaman Sitem Edip Kimi Zaman Kızdığımız Hatta Bazen Tartıştığımız.
    Ama Hiçbir Zaman Bizi Unutmayan Yüreği Hepimizi Teker Teker Hatırlayacak Kadar Büyük Olan Ve En Önemlisi Bu Büyük Ailenin Bir Üyesi Olabilmemiz İçin Burayı 5 Yıldır Ayakta Tutan KarabasaN'a MyZurna Ailesinin Bir Ferdi Olarak Teşekkür Ederim.
    İyiki Varsın KarabasaN... Nice 5 Yıllara.
    Doğru şeyi yapmak için yanlış zaman yoktur.Rüzgarı suçlamayı bırak, yelkenleri kullanmayı öğren! Unutma!!! Her şey seninle başlar!

Mümin Sekman

4. Bu ileti İçin BuLuT Üyemize Teşekür Edildi. İşte Teşekkür Eden Kullanıcımız :

KarabasaN (08-10-2011)

Super Moderator

Teşekkürler
    282
    +REP Puanı
    500
    sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı sadness Binbaşı

Bu ne duygu yuklu yazıdır KarabasaN....Cok sey paylastık burda,cok seyler ogrendık...KoCAMAN bır aıle olduk burda...Sevgılerımız,sevgılılerımız....Senı "kahretsın yıne cok yakısıklıyım prenses " deyısını hatırlar gıbıyım...O benım BaraN ımdı...Tabıı kı sendın o .. Ama bunu aylar sonra sen soylemıstın...Yuregım her zaman nıce 6 yıllara dıyor...Iyı kı varsın KarabasaN...Iyı kı kardesımsın....
    Konu sadness tarafından (09-10-2011 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir.

CollectioN

Teşekkürler
    176
    +REP Puanı
    500
    SouL GeneraL SouL GeneraL SouL GeneraL SouL GeneraL SouL GeneraL SouL GeneraL SouL GeneraL SouL GeneraL SouL GeneraL SouL GeneraL SouL GeneraL

Vaybe kimler geldi kimler geçti..Bazen ışıklar kapanıp yatagımda uzanırken geçmiş aklıma geliyor..Alıştığın insanlar artık yok olunca çok kötü oluyor tam o anda bu forum devreye giriyor tabiri caiz ise tozlu raflarda bulunan konulara bakınca hasret gideriyor..Onca insan , onca anı , bir o kadar huzun ve eğlence..Ama gitselerde burası hep onların anıları ile olacak ve burası her daim kalacak..

Nice 5'lere Myzurna'm..

Ve burada Karabasan'a teşekkürlerimi borç bilirim herseye rağmen burayı ayakta tuttuğu için..

ultrAslan

Sehr-i IsTanbul

Teşekkürler
    48
    +REP Puanı
    161
    SokulluMehmetPasa Çavuş SokulluMehmetPasa Çavuş SokulluMehmetPasa Çavuş

Daha cook kutlariz böylesi günleri insallah.. birde KarabasaN var tanidigim en ''Kul Hakki'' yemekten korkan dürüstlük abidesi, inancli ve iyiki tanimisim dedigim güzel insanlarin önde gideni
    Seninle Anlamli MyZurna Herzaman Söylerim (:

MyZurna Kullanıcısı

Teşekkürler
    152
    +REP Puanı
    241
    tuli GeneraL tuli GeneraL tuli GeneraL tuli GeneraL tuli GeneraL tuli GeneraL tuli GeneraL tuli GeneraL tuli GeneraL tuli GeneraL tuli GeneraL

hep derim kimse kimseyi sevmek zorunda degill amma mademki ayni cati altindayiz mademki biz bir aileyiz o zaman birbirimize saygi duymayi bilmeliyiz bazen sahit oldugum konusmalar oluyorr kendilerinide bir annenin dogurdugunu unutup karsi tarafin anasina bacisna kufur ederler bunlar cok cirkin seyler edep ten adaptan yoksun seyler seyler hal boyle oldumuda sitemlerim hic bitmiyorr bitmeyecekte!! ! aslinda kisi kendisine yapilmasini istemedigi seyi karsisindakine yapmasa ortada zaten sorunda olmazz neyse ins duzelir bu durum diye umuyorum ve KARABASAN size gelince mademki 5 yil daha domaim uzatildi 5 yil daha beraberis desene tabiki bi aksilik hastalik olmadiktan sonra siz pes etmeyin biz yaninizdayiz mademki biz bir aileyiz dussekte beraber kalkacaz yasak yeskete birlik olup yasaklari acacaz nice nice yasaksiz 5 yil daha dilerim...
    Konu tuli tarafından (09-10-2011 Saat 13:28 ) değiştirilmiştir.

Oyun piyonla başlar sah_mat'la biter

Teşekkürler
    140
    +REP Puanı
    357
    Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL

Süper olmus KarabasaN yüregine saglıkk ..
    Her ne kadar bazı konularda kırgın , kızgın olsam da İyi ki tanımısım burada karsıma cıkan herkesi..Şöyle bi bakınca ilk geldigim güne daha dün gibi hatırlıyorum buradaki ilk sohbetimi ne cok zaman gecmiş üzerinden..İyi kötü onca zaman .. MyZurna cok farklı , sohbetinden kopması kolay olmayan bir ' aile ' gözümde .. Benim burada yasadıgım sıkıntıları en iyi siz biliyorsunuz ama yine de sohbetinden uzaklassam forumunda bulundum , forumunu bıraksam sohbetine katıldım hiç bi zaman da pişmanlık duymadım..Burada olan arkadaslarımızın hepsinin arada olumsuzluklar yasanmıs olsa dahi, yeri geldigi zaman birbirimizin mutluluguna sevinip, acısını paylasabilecegine inanıyorum ki şimdiye kadar burada gelmiş geçmiş herkesin (suan aramızda bulunmasalar bile) MyZurna'yı unutmayacaklarından eminim .. Sana ve MyZurna'nın bugüne gelmesinde emegi olan herkese Teşekkürler..

İyi Ki Varsın..Hep Birlikte Nice 5 Yıllara MyZurna..
    Ben bencilim, sabırsızım ve biraz güvensizim.
    Hata yaparım, kontrolsüzüm ve bazı zamanlar baş etmesi güç biriyim.
    "Fakat, eğer benim en kötü halimle baş edemezsen,
    Beni en iyi halimde katiyen hak edemezsin.."

Sol'uM dolu sağdan ilerleyin

╠► Shetan-ın MeLeqi ◄╣

Teşekkürler
    3,688
    +REP Puanı
    1466
    SeRpiL GeneraL SeRpiL GeneraL SeRpiL GeneraL SeRpiL GeneraL SeRpiL GeneraL SeRpiL GeneraL SeRpiL GeneraL SeRpiL GeneraL SeRpiL GeneraL SeRpiL GeneraL SeRpiL GeneraL

herzaman sadece şiirlerimde diil kendime has konularımlada buralarda hayal gibim var olmaya devam edicem

NeM
    NeM Çevrimdışı
    No ruLés

Teşekkürler
    824
    +REP Puanı
    1098
    NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL

Oysaki zaman akıp gitmişş..zamanın değiştirdiği gibi , değiştirmediği çook şey var aslında. Helal
    Beni Anlatmaya Kalksam Uzun Sürer,
    Sen Anlamaya Kalksan Aklın Gider,

Yanımda Olsan Dar Gelir Kurallarım,
    Uzakta Olsan Zor Gelir Yalnızlığım,

Tavsiyem; Benden Bir Adım Uzakta Dur,
    En Hafif Sıyrıkla Kurtul...

12. Bu Yazı İçin 2 Kullanıcımız NeM Üyemize Teşekkür Etti... İşte Teşekkür Edenler :

BuLuT (26-04-2012), KarabasaN (01-02-2012)

Administrator

Teşekkürler
    419
    +REP Puanı
    500
    KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL

Alıntı NeM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oysaki zaman akıp gitmişş..zamanın değiştirdiği gibi , değiştirmediği çook şey var aslında. Helal
    Zaman Sadece İnsanları Değiştirir Dostlukları değil... Dostum
    Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız , ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür.
    Ama ipe her dokunuşunuzda , canınızı acıtan tek nokta , yine o düğümdür.

.(¯*•๑۩۞۩: F E N E R B A H Ç E :۩۞۩๑•*¯)

1999 -2012
    aL_PaciNo - KarabasaN

14. Bu ileti İçin KarabasaN Üyemize Teşekür Edildi. İşte Teşekkür Eden Kullanıcımız :

NeM (01-02-2012)

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)